Mari Boine

Mari Boine

Mari Boine har lenge vore kjend som ein grensesprengande musikalsk pionér, men dei siste vekeke tør vi påstå at enå fleire har fått auga opp for den sterke stemma ho besitte – i forbindelse med hennar deltaking i Hver gang vi møtes.

Dato
27. september 2024
Tid
20:00 - 21:30
Stad
Kultursalen i Trivselshagen

Boines tolkningar av dei andre artistane har så langt fått mykje fortjent merksemd, og fleire terningkast 6 frå dei store media

«Mari leverer en magisk, suggererende og nærmest hypnotisk versjon. For en urkraft hun besitter som artist og menneske! (...) Easy To Love», skreiv Dagbladet.

Og VG skreiv dette: «Mari Boine er derimot en av våre ledende musikalske alkymister, med en misunnelsesverdig kontroll.»

Etter episoden av Hver gang vi møtes som blei vist 13. januar, sa Vamp-musikaren Odin Staveland: «Hvis du har lyst til å gå på en bra konsert, og du ser at Mari Boine spiller i byen, da må du gå. For det er fett, altså.»

Vi stiller oss 100% bak dette utsagnet! Når ho kjem til Trivselshagen har ho med seg fullt band, og eit nytt studioalbum i bagasjen. Det er fantastisk å overvære hennar artisteri gjennom TV-skjermen, men ingenting er som å oppleve ho live!

Ordinært billettsal startar onsdag 14. februar kl 10:00

Billettar finn du her

Tor Ivan Boine

Arrangør

Kulturhuset Trivselshagen
Til toppen