søndag 13. oktober 2019, 19:00 - 21:00

Informasjon

Eit møte med Liv Ullmann i Trivselshagen. Om livet, karrieren og alt ho drøymer om å gjere.

Klikk for stort bileteLiv Ullmann kjem til Trivselshagen Morten Krogvold

Liv Ullmann er ein av våre aller største stjerne og med "LIV" skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for publikum over heile landet får møte ho der dei sjølve bur. Møt ho på scena i ein openhjertig samtale med teatersjef Tom Remlov.

-Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i "Lang dags ferd mot natt" på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80). -Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.

"LIV" blir eit møte med den unge skuespillerinna, med Hollywood-stjerna og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpande tema vil være Ullmann sitt ønske om samspel med menneska ho treff, og det ansvaret som eit stort talent medføre, enten det er for kollegaer, for våre livsvilkår – eller for publikum.

På scena

Liv Ullmann og Tom Remlov  

Team

Regissør: Bentein Baardson, Konseptutvikler og regiassistent: Einar Bjørge, Scenograf: Nora Furuholmen, Lysdesigner: Øyvind Wangensteen og Videodesigner: Anders Åhslund

Forestillingslengde: 2 timar (ingen pause).

Billettar

Kjøp her

Billettar kan også kjøpast ved Servicetorget på heradshuset og i Trivselshagen sin kafè.

Stad


6823 Sandane

Tlf.: 57883800

URL: http://www.trivselshagen.no

Kontakt


 

Legg til hendinga i din kalender

Filter

Søk